Current Location:
L. William Seidman Center -> 1st Floor (WSC)
Location Notes:
WSC; 1st fl., Conference rm. 1029

Seasonal Separation

Artwork
Identifier:
2011.33.3
Artist:
Paul Evans
Credit:
GVSU Collection
Medium:
Photograph
Date:
2011
Dimensions:
Artworks - Height: 18 in Width: 12 in
Description:
Photograph of house in the woods in summer/autumn (right); bench in winter (lower left).
Historical Context:
"My work explores humanity's temporal and technological relationship to a changing environment. Each image presents the changes in a single location over time, and in which some aspects of the environment change while others appear to remain unaffected by the passage of time or conditions. The seasonal change thus becomes a metaphor for larger-scale environmental changes, and raises questions about our ability to manage those changes in time." -Paul Evans

Getty Art and Architecture Thesaurus Term:
photographs